Din lekebutikk på nett - unike og spennende kvalitetsleker.

Bedreleker.no er en ren nettbutikk med fokus på unike og spennende kvalitetsleker. Dette gjenspeiler seg også i valg av våre leverandører og hele vårt produktsortiment.

Bedreleker ble skapt med tanken på å tilføre bransjen noe nytt, innovativt og retro. Med fokus på design og kvalitet ønsker vi å tilby spennende, innovative og pedagogisk riktige leker som treffer den bevisste forbrukeren. Hos Bedreleker skal det være trygt, enkelt og en opplevelse å handle, akkurat som i en fysisk butikk. Service og kundetilfredshet er et viktig begrep for oss da vi har vært i bransjen lenge og vet hva kunder ønsker og forventer. Våre produkttekster fungerer som våre selgere og Bedreleker står inne for all informasjon som skrives. Vi skal være tilgjengelige og behjelpelige med alle henvendelser, så vær aldri i tvil om du skal kontakte oss.

Bedreleker.no åpnet dørene for første gang høsten 2013 og er en lekebutikk som ønsker å tilby kundene de beste og mest spennende lekene på markedet. Vi ønsker å tilby nåtidens kvalitetsleker men også ha fokus på leker fra vår egen oppvekst hvor kvalitet, holdbarhet og nostalgi er viktige nøkkelord.

Mye av inspirasjonen er hentet fra vår egen barndoms leker og verdier, samt spennende produkter fra nåtiden som enda ikke har nådd det norske markedet. Bedreleker har fokus på fysiske leker som oppfordrer til aktivitet, utvikling og lek ute og inne, som oppfordrer barna vekk fra pc og tv. Felles for alle produkter er tanken om å til enhver tid tilby spennende, unike og eksklusive produkter av høy kvalitet.

Vi er først og fremst opptatt av å tilby barna de beste og mest spennende produktene på markedet, men vi skal heller ikke glemme de voksne. Av egen erfaring vet vi at det ikke er noe som heter øvre aldersgrense på leker. Vi ønsker derfor også å tilby unike og spennede leker for den voksne generasjonen, som ikke helt har lagt barndommen fra seg. Dette kan være alt fra model- og samle objekter, til ståhjulinger, droner og table games.

Bedreleker oppfordrer til tilbakemeldinger og innspill fra kundene om vårt konsept, produkter og tjenester. Ønsker om fremtidlige leker og konstruktive tilbakemeldinger tas imot med stor takk.

Mvh Bedreleker.no