Lekehus Jane

Med de nederlandske lekehusene fra Axi er barnet ditt sikret uendelig mange timer med lek og rollespill i hagen. Her er det endeløse muligheter for utforskning og husene er virkelig en pryd for hagen.


Forventet leveringstid: 1-2 uker. Leveres hjem på døren.

Tilgjengelighet: På lager

kr 4 495,00

Produktbeskrivelse

Detaljer

Produktbeskrivelse
Hvert hus har sin helt spesielle sjarm og er helt unikt. I Axi husene ligger alt til rette for rollespill, utforsking, klatring, husking og turer på sklien. Det er kun fantasien som setter stopper for hva barna kan leke, og med sine særstilte krav til sikkerhet er Axi husene blant de mest trygge lekehusene på markedet.

Alle AXI lekehus er laget av asiatisk sedertre - Cunninghamia lanceolata. Materialene er 100% godkjent av FSC (Forest Stewardship Council). Dette er en internasjonal standardiseringsordning for skogsprodukter som garanterer at produktene kommer fra skog som er drevet på en etisk og miljømessig god måte. For hvert sedertre som felles for å lage et Axi hus, plantes et nytt tre for å ivareta miljøet.

Velger du et AXI -hus velger du et morsomt og stimulerende lekemiljø hvor sikkerheten er prioritert. Alle lekehusene er CE- og TÜV-godkjent. CE er en felles europeisk standard for helse, miljø og sikkerhet og TÛV er en av bransjens strengeste kvalitets- og sikkerhets tester for leketøy. Med sin glatte finish og geniale magnetiske lås på dører og vinduer er husene tilrettelagt på best mulig måte for å unngå små uhell.

Hvert hus består av prefabrikerte elementer som er ferdig malt og alle gjennomføringer er forboret. Komplett sett med monteringsmateriell medfølger, samt en lettfattelig veiledning. Monteringen er meget enkel og det er også laget monteringsvideoer som er lette å følge. Panelene er laget av 15 mm sedertreplanker og har en robust konstruksjon. Sedertre er et holdtbart trevirke som har et naturlig forsvar mot sopp, skadedyr og råte. Dette sikrer lang levetid av Axi lekehusene, uten bruk av unaturlige konserveringsmidler. Holdbarheten forsterkes også av et lag med beskyttende vannbasert beis. Lekehuset bør forøvrig behandles med vannbasert beis etter et år. Alle hus kommer også med ferdigmonterte dører, vinduer og tak. Alt du trenger å gjøre er å sette delene sammen.

Lekehusene fra Axi er ikke vantette. For å gjøre et lekehus vanntett er det nødvendig å bruke bitumen, noe som ikke er tillat i barneprodukter iht sikkerhetsregulering EN71.

 

Funksjoner:

Værbestandig asiatisk sedertre
100% FSC sertifisert treverk
Påler forseglet mot fuktighet
EN71, CE- og TÜV-godkjent
15 mm veggbord/ 20 mm gulv/ 38 mm rammer
Prefabrikerte og malte elementer
Ferdigmalt med beskyttende vannbasert beis for maksimal holdbarhet
Alle elementer er forboret - slik at monteringen kan begynne uten forberedelser
Dører og vinduer med pleksiglass er ferdig montert i elementene
Lekehuset er ikke vanntett.
Skruer, muttere og alt av monteringsmateriell medfølger
Pakket i solide kartonger
Monteringsanvisning medfølger

Spesifikasjoner:

Produsent: Axi
Mål: H175xB118xD120 cm
Alder: 2-10 år
Lekehuset bør behandles med vannbasert beis etter et år.

Garanti og service:


For å understreke kvaliteten på våre Axi lekehus får du tre års garanti på konstruksjonen og fem års garanti på treverket.